TIG Welding Machine: Ose Ma'aa'a Fou I Tekinolosi Uila

I le gaosiga fa'aonaponei, o tekinolosi uelo sa avea pea ma vaega taua. I le avea ai o se meafaigaluega taua i tekinolosi uelo, argon arcmasini ueloua tosina mai i taimi uma le tele o manatu. Talu ai nei, na faʻalauiloaina ai e se tagata taʻutaʻua meafaigaluega uʻamea se masini uelo argon arc fou, lea na tosina atu ai le toʻatele o tagata i le alamanuia.

O lenei argon arc foumasini uelofaʻaaogaina le faʻaogaina o tekonolosi faʻapipiʻi sili ona maualuga ma tuʻufaʻatasia le pulea numera ma galuega faʻapitoa e faia ai le faʻagasologa o le uelo sili atu saʻo ma lelei. E faʻaaogaina le faʻaogaina o tekonolosi argon arc e faʻamautu ai se faʻamaumau arc i le faagasologa o le uelo, ma faʻamautinoa ai le lelei ma le malosi o le sooga faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻapipiʻiina foi le masini uʻamea ma se faiga faʻatonutonu atamai, lea e mafai ona otometi ona fetuunai e tusa ai ma manaoga eseese uelo, faʻaleleia atili le lelei ma le lelei o le uelo.

I le faaopoopo atu i mea fou faatekinolosi, o lenei argon arcmasini ueloe iai fo'i se la'asaga fou i le mamanu. O le faʻaogaina o mea mama ma faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e sili atu le feaveaʻi ma fetuutuunai meafaigaluega uma, talafeagai mo faʻaaliga eseese. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tagata ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le gaioiga e sili atu ona faigofie ma sili atu le faʻaogaina, ma e oʻo lava i tagata e leai se poto masani e faigofie ona amata.

Le faʻalauiloaina o lenei argon arc foumasini ueloo le a le masalomia le aumaia o se suiga i le alamanuia uelo. E le gata ina faʻaleleia le lelei ma le lelei o le uʻamea, ae tuʻuina atu foʻi i tagata faigaluega uelo se faʻaoga sili atu ona faigofie ma faʻalelei. I le taimi lava e tasi, o ana tekinolosi faʻapitoa ma galuega faʻapitoa o le a aumaia ai foʻi le malosi fou i le atinaʻeina o le faʻaogaina o pisinisi ma faʻalauteleina le faʻaogaina o tekonolosi i se auala sili atu le atamai ma le faʻaogaina.

Tig.TigMma Fa'asologa (4)

Ua lipotia mai o lenei fou argon arc uelo masini ua ausia le manuia tele i le maketi ma ua viia lautele. Fai mai le au fai pisinisi o le faalauiloaina o lenei masini uelo o le a aumaia ai avanoa fou tau atinae i le alamanuia uelo ma o le a faia ai foi se sao taua i le alualu i luma o tekinolosi uelo. E mafai ona vaʻaia faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina ma le faʻalauiloaina o lenei masini eletise eletise, o le faʻaogaina o tekonolosi o le a faʻafeiloaʻi ai avanoa fou tau atinaʻe ma tuʻuina atu le malosi fou i le atinaʻeina o fale gaosi oloa.

E uiga ia i matou, Taizhou Shiwo Electric & Machinery Co,. Ltd o se pisinisi tele ma alamanuia ma fefaʻatauaʻiga tuʻufaʻatasia, lea e faʻapitoa i le gaosiga ma le auina atu i fafo o ituaiga eseese o masini uʻamea, ea compressor, faʻamauina maualuga, masini foam, masini faʻamamaina ma vaega faʻapitoa. O le laumua o loʻo i le aai o Taizhou, itumalo o Zhejiang, i Saute o Saina. Fa'atasi ai ma fale gaosi fa'aonaponei e aofia ai le 10,000 sikuea mita, fa'atasi ai ma le silia ma le 200 tagata faigaluega poto masani. E le gata i lea, e sili atu nai lo le 15 tausaga o le poto masani i le tuʻuina atu o le puleaina o filifili o oloa OEM & ODM. O le poto masani e fesoasoani ia i tatou e atiina ae i taimi uma oloa fou e faʻafetaui ai le suiga o manaʻoga maketi ma manaoga o tagata faʻatau. O a tatou oloa uma e matua talisapaiaina i Sautesasae Asia, Europa, ma Amerika i Saute maketi.

 


Taimi meli: Iul-03-2024