Gas Saturated Welding Tekonolosi fesoasoani gaosiga o alamanuia agai atu i le vaitaimi atamai

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le gaosiga o fale gaosi oloa, tekonolosi faʻapipiʻi, e pei o se gaosiga taua o gaosiga, e taua tele i le lelei o oloa ma le gaosiga lelei. I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le matua ma le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi kesi, ua amata ona faʻalauiloa atu e le tele o kamupani i laina gaosiga e faʻaleleia ai le lelei o le uelo, faʻaitiitia tau, ma faʻaleleia le gaosiga lelei. O le fa'alauteleina o le fa'aogaina o le kesi fa'atekonolosi u'u fa'ailoga ua fa'ailogaina ai se la'asaga mautu mo le gaosiga o alamanuia e aga'i atu i le vaitau atamai.

Gas saturation uelo tekinolosi o se ituaiga fou o auala uelo e faʻaaogaina uiga o le kesi i le faagasologa o le uelo e ausia ai le faʻatonuga saʻo o le faʻaogaina o le faʻagasologa e ala i le puleaina o le tafe ma le mamafa o le kesi. Pe a faatusatusa i auala masani uelo, kesi saturation uelo tekinolosi ua i ai le lelei o le saoasaoa vave uelo, sone afaina vevela itiiti, ma le tulaga maualuga uelo. E sili ona fetaui lelei mo fanua e maualuga le manaʻomia o le uelo, e pei o le gaosiga o taavale, aerospace, ma isi.

Talu ai nei, na faʻalauiloaina ai e se kamupani gaosi taʻavale taʻutaʻua le kesi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻatautaia se talosaga pailate i luga o le laina gaosiga. E tusa ai ma le tagata o loʻo pulea le kamupani, ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o tekinolosi faʻapipiʻi kesi, o le saoasaoa o le uelo na faʻateleina i le 30%, na faʻaleleia atili le lelei o le uelo, ma o le tau o le uelo na faʻaitiitia foi. O lenei ausiaga ua tosina mai ai le to'atele o tagata i totonu o le alamanuia, ma ua fa'aalia e le to'atele o tupulaga o le a latou mafaufau e fa'ailoa le fa'aogaina o le kesi fa'atekonolosi uelo e fa'aleleia ai lo latou fa'atauva.

I le faaopoopo atu i le alamanuia gaosiga o taavale, o le aerospace fanua o se fanua faʻaoga taua foi o tekinolosi uelo tumu kesi. Fai mai se inisinia mai se kamupani aerospace o le faʻaofiina o tekinolosi uelo tumu kesi ua sili atu le saʻo ma mautu le faiga o le uelo, faʻaleleia atili le faʻamaoni ma le saogalemu o oloa aerospace. Mo le alamanuia aerospace, o lona uiga e sili atu le lelei o oloa ma sili atu le saogalemu o le vaalele.

/professional-portable-multifunctional-ulding-machine-mo-eseese-appplication-product/

I le tulaga o le gaosiga atamai, o le faʻaaogaina o le kesi faʻatekonolosi faʻapipiʻi ua maua ai foi avanoa fou i gaosiga o fale gaosi oloa. E ala i le tuʻufaʻatasia ma meafaigaluega faʻapitoa, e mafai ona iloa ai le masini ma le atamai o le faʻagasologa o le uelo, faʻaleleia atili le gaosiga ma le lelei o oloa. E maua ai foi le lagolago malosi mo le gaosiga o alamanuia e agai atu i le vaitau atamai.

I se tulaga lautele, o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le kesi saturation welding technology e le gata ina faʻaleleia ai le lelei o le uelo ma le gaosiga lelei, ae e aumaia ai foʻi le malosi fou i le gaosiga o pisinisi o loʻo agai atu i le vaitau atamai. Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o talosaga, e talitonuina o le kesi faʻamaʻi uʻamea tekonolosi o le a faʻateleina le taua i le gaosiga o fale gaosi oloa ma faʻaogaina le malosi fou i le atinaʻeina o fale gaosi oloa.

E uiga ia i matou, Taizhou Shiwo Electric & Machinery Co,. Ltd o se pisinisi tele ma alamanuia ma fefaʻatauaʻiga tuʻufaʻatasia, lea e faʻapitoa i le gaosiga ma le auina atu i fafo o ituaiga eseese o masini uʻamea, ea compressor, faʻamauina maualuga, masini foam, masini faʻamamaina ma vaega faʻapitoa. O le laumua o loʻo i le aai o Taizhou, itumalo o Zhejiang, i Saute o Saina. Fa'atasi ai ma fale gaosi fa'aonaponei e aofia ai le 10,000 sikuea mita, fa'atasi ai ma le silia ma le 200 tagata faigaluega poto masani. E le gata i lea, e sili atu nai lo le 15 tausaga o le poto masani i le tuʻuina atu o le puleaina o filifili o oloa OEM & ODM. O le poto masani e fesoasoani ia i tatou e atiina ae i taimi uma oloa fou e faʻafetaui ai le suiga o manaʻoga maketi ma manaoga o tagata faʻatau. O a tatou oloa uma e matua talisapaiaina i Sautesasae Asia, Europa, ma Amerika i Saute maketi.


Taimi meli: Iul-01-2024